Toni Padilla
06/12/2010

El president del club havia de ser a Pamplona amb en Pep

2 min

BARCELONAEl president del Barça havia de ser dissabte corrent per l'estació de Sants per agafar el tren. Havia de ser dins l'autocar i havia de rebre els insults de l'afició de l'Osasuna, com els jugadors. I no hi havia de ser per expiar els pecats per no haver gestionat bé el desplaçament. Hi havia de ser per organitzar una xerrada amb la premsa al camp, donar la cara i alliberar de pressió Guardiola. Perquè de bon matí, qui rebia els pals de la premsa era en Pep, no en Sandro.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Quan Rosell parla sobre com es va gestionar el viatge, me'l crec. Estic segur que sempre es va buscar el millor per al club, que els canvis d'opinió de la Federació van fer mal, i que divendres tothom estava convençut que es podria volar. M'ho crec. Si s'ha gestionat malament una situació tan anòmala, no és un pecat.

L'error de la directiva és haver deixat sol Guardiola. Mai havíem vist el tècnic tan emprenyat com a la sala de premsa del Reyno de Navarra. Ell, el gran actiu del Barça, havia de ser protegit dels atacs rebuts. Ha de ser protegit. I l'única manera d'evitar-ho era que en Sandro hagués anat a Pamplona per assumir llavors les responsabilitats i alçar la veu. Donar una primera versió clara i contundent abans que fos el torn d'en Pep. La carta oberta està bé, però arriba tard.

El Barça no va gestionar bé la situació en aquest dissabte de passió, però en un país que fins i tot va declarar l'estat d'alerta és mínimament comprensible. Més que criticar el club, cal demanar-li que aprengui d'allò que ja se sap, ja que no hi ha un sol culpable, només hi ha malentesos. Qui va fallar? El Barça per innocent, la Federació per deixar-se pressionar, la premsa per ser partidista. Tothom va fallar i el caos en va ser el resultat. A Rosell, doncs, cal demanar-li que no deixi sol en Pep com a cara visible del club.

I cal començar ara mateix, avui. Dissabte ja queda lluny, i tothom va fallar una mica. Tothom menys l'agència de viatges, el RACC. Tants cops criticada, dissabte va organitzar un viatge modèlic perquè tot i els canvis de plans, no va fallar res. Precisament ara que s'acaba el seu contracte amb el club, van deixar clara la seva professionalitat.

stats