07/12/2011

Hola, xurri, com t'ha anat el dia?

2 min

Pel que llegíem a l'ARA de dilluns, els negocis del duc de Palma poden haver fet més per la causa republicana que els fets del 14 d'abril. Com sempre que hi ha un mullader d'aquestes característiques, a la trama argumental hi ha un personatge emergent i ja característic: el cunyat. Ai... Ara veig amb uns altres ulls aquelles portades del Lecturas (o potser era l'Hola?) en què se'ns feia saber que la relació entre les infantes i l'esposa del príncep hereu era tensa i no del tot cordial... ¿I si resulta que la princesa, que abans de princesa fou periodista, ja intuïa que el cunyat cobrava massa pasta de la SGAE?

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Arran de tot això em pregunto, plena de dolor, com serà la fotografia nadalenca i reial d'aquest any. L'any passat no hi havia el cunyat número 1, en Marichalar. Aquest any dubto que hi hagi el cunyat número dos, l'Urdangarin... Però arran de tot això em pregunto, sobretot, per la vida matrimonial de la infanta. Vull dir: en una parella enamorada i honesta el marit no ha de tenir secrets per a l'esposa i l'esposa per al marit. La comunicació és molt important. Només els gàngsters no contesten amb gaires detalls la pregunta: "Com t'ha anat la feina, xurri?" Si jo avui et vinc, amor meu, amb uns calerons, t'hauré d'explicar d'on els he tret. Vull dir, doncs, que si la infanta i el seu espòs són una parella virtuosa, ella sabia quins eren els negocis del seu marit, cosa que la col·loca, també, fora de la pole position de la foto.

Però si la infanta no ho sabia, vol dir que no són una parella virtuosa. Ell li amaga coses a ella. I si no són una parella virtuosa, per què, doncs, la infanta va casar-se per amor com fem nosaltres quan resulta que no li pertocaria perquè ella té una habitació al Palau de Marivent i nosaltres no? Vull dir: per què no feien el que els pertocaria als de sang blava, que és casar-se entre ells i per conveniència?

stats