20/03/2012

ISMAEL PALACÍN

1 min
ISMAEL  PALACÍN

A PARTIR DE LES SET comença l'objectiu impossible: evitar les corredisses cap a l'escola amb el Genís i l'Adrià (les criatures de la casa) després d'esmorzar. Si m'aixeco prou d'hora repassaré premsa, correu i xarxes socials... Quan el dia ha arrencat ja no saps quan podràs posar-te a fer-ho!

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Començaré amb la reunió amb la cap de recerca de la Fundació: la carpeta bull de projectes que estan esperant que els arrenquem. Demà hem de triar els millors experts i equips per a cadascun dels nous seminaris i recerques. A les dotze presentem l'estudi Junts a l'aula? a la premsa. Ens preguntem si són compatibles la qualitat i l'excel·lència amb un model d'escolaritat obligatòria i compartida a Catalunya. La resta del dia tindré moltes trucades i correus de la comunitat educativa per discutir què els ha semblat el nostre plantejament. El dinar? Em sembla que serà un entrepà ràpid. La tarda dels dimarts fem reunió amb l'Eva, la gerent de la Fundació. Demà parlem de com podem ampliar l'abast i la qualitat dels debats que organitzem. Entremig revisarem amb l'equip els grups de treball sobre la implicació de les famílies, el paper dels ajuntaments i la lectura per millorar l'èxit i els dos debats de demà a Igualada i Barcelona.

Serà un dels dies que torno tard a casa, així que amb la Marta mirarem de buscar una estona per a nosaltres i el sopar s'allargarà. Arribaré a temps per veure el capítol de Mestres a TV3? Els tuits valen la pena.

I la son ens conduirà al llit... fins que el més petit ens llevi de matinada!

stats