26/02/2012

Els cromos: Iñaki Urdangarin, Pere Ramon, Eduard Cortés

1 min

IÑAKI URDANGARIN L'arribada del duc de Palma als jutjats va aixecar ahir molta expectació. Hi havia rumors que l'esperava un llançament de tomàquets que no es va produir. Ara bé, una dona de prop de 50 anys va esclafar un ou fresc contra el cotxe on anava el gendre del rei. El xofer va marxar a més córrer per netejar-lo.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

PERE RAMON El president del comitè d'empresa del Metro de Barcelona va anunciar ahir que el col·lectiu no farà vaga durant el Mobile World Congress. Però no va ser una votació fàcil. Sis mossos i agents de seguretat privada van haver de tancar els accessos a les cotxeres de Santa Eulàlia. Hi havia l'amenaça que una allau de treballadors d'autobusos, que sí que volen fer vaga, aparegués per intimidar-los. La cosa va quedar en cinc persones cridant "traïdors" fora del recinte.

EDUARD CORTÉS El robatori d'una joieria a la Gran Vía de Madrid l'any 1956 inspira la pel·lícula ¡Atraco! , que aquesta setmana s'ha acabat de rodar a València, Alcoi i Alacant amb la mediàtica Amaia Salamanca entre els protagonistes. El productor és català (Pere Costa), i també ho són el director (Eduard Cortés), el director de fotografia (David Omedes) i un dels guionistes (Piti Español).

stats