15/12/2011

Independents d'aquí dos anys

2 min

En un soterrani secret del Palau de la Generalitat hi ha una porta secreta que connecta amb el gran secret de Catalunya. El nom clau és operació Mortadel·lo i és una operació (com el mateix nom indica) secreta (com ja ha quedat clar en la primera frase) amb l'objectiu final d'aconseguir la independència de la República Catalana. De moment fa una feina im-pe-ca-ble. O és que vostè es pensa que tot això que passa últimament succeeix per casualitat?

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

L'operació Mortadel·lo va estar uns anys treballant en la recerca d'un talp per infiltrar-lo en un lloc cabdal de Madrit (no ciutat sinó concepte) per, des d'allà, treballar de manera lenta i silenciosa per crear l'escenari idoni que obri les portes perquè el 123% dels catalans (o més) exigeixin la im-me-di-a-ta secessió d'Espanya. Els va costar, però al final van trobar la persona idònia. Naturalment no estic autoritzat a desvelar la identitat d'aquest gran patriota, però sí que puc explicar les seves actuacions. Concretament, les quatre d'aquesta mateixa setmana.

Des de la seva posició de privilegi, el nostre home (o dona) va convèncer Elena Salgado de no pagar els famosos 759 milions. Ella volia fer-ho i, de fet, només repetia: "Vull pagar aquests diners i si cal els pagaré 5.000 milions més. Per diners no serà. No me'ls acabaran pas a mi els calés, aquests catalans". Però res. Ha estat ell també qui ha convençut l'Estat de desdir-se de la promesa de desdoblar la N-II a Girona. Ja sap, la N-II, una carretereta de merda que simplement uneix Catalunya amb Europa. Res, un eix de comunicacions de tercer ordre. Ha estat ell qui ha bloquejat l'enèsima sortida dels enèsims papers de Salamanca. I ha estat ell qui, disfressat d'home indignat amb un comportament no exemplar, està forjant l'adveniment de la Tercera República. Jo crec que si segueix treballant així, d'aquí dos anys tenim la República Independent de Catalunya. I per aclamació.

stats