31/08/2012

JOAN HERRERA

1 min
JOAN HERRERA

HE PASSAT EL MEU ESTIUamb els amics i família. Amb els de casa hem fet unes quantes escapades a diferents pobles de Tarragona, des del Baix Camp fins a la Ribera d'Ebre. En aquest sentit he fet molta platja i muntanya tarragonines.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

També ens va tocar patir els incendis, ja que vam anar uns dies a les illes Canàries, concretament a la Gomera. És una illa que m'agrada molt i on tenim alguns amics. Durant tots aquests dies he aprofitat per fer el que més m'agrada, he nedat molt i, tot i que menys del que voldria, també he agafat sovint la bicicleta. En total hauré fet uns quinze dies ben bons de vacances, però només deu de desconnexió total.

Tot i que és estiu també he hagut de treballar i fer algunes entrevistes. Ara ja fa una setmana i mitja que estic totalment ficat un altre cop en l'activitat política. La veritat és que encaro aquest nou curs polític amb moltes ganes. En un moment com el que estem vivint, necessitem energies perquè hi ha molt patiment i encara n'hi haurà més, serà complicadíssim. A més, ara arriba la Diada, que enguany té molt component nacional en resposta a les agressions de l'Estat però també de reivindicació en un moment de gran fractura social.

stats