04/07/2012

JORDI CLOS

1 min
JORDI  CLOS

COM CADA DIA em llevaré a les 7.30. Esmorzaré i llegiré la premsa: si no ho puc fer és com si em faltés alguna cosa. Llegiré l' Expansión , l'ARA i La Vanguardia . Començaré la jornada amb reunions lligades a la meva activitat empresarial: una al complex Aramunt, a la confluència dels carrers de Muntaner i Aragó, i cap a un quart d'onze una altra -aquesta la faig cada matí- al departament de yield management dels hotels: és com una borsa constantment actualitzada dels preus que oferim.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

En acabat aniré al Gremi d'Hotels. Tenim roda de premsa a les 11.30, però jo hi arribaré d'hora per preparar-la. Donarem dades molt positives: presentarem els resultats dels últims sis mesos i avançarem les previsions d'ocupació per a l'estiu. Però, a més, per primer cop des que sóc president del gremi tenim un convidat. Bé, una convidada: Sònia Recasens, la segona tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona. I és que avui parlarem de la inversió econòmica que el sector hoteler ha generat a Barcelona en els últims anys. En un moment de crisi com el que estem patint val la pena de fer visible el rol que desenvolupa el sector de cara al dinamisme de la ciutat.

Després aniré al gimnàs, dinaré a casa i a primera hora de la tarda tindré una reunió d'obra a l'Hotel Arai, un edifici preciós del 1742 que estem recuperant. Quan en surti aniré a una altra reunió, l'última del dia. Serà amb el director del Museu Egipci: al novembre celebrarem el centenari del descobriment de la tomba de Tutankhamon amb una nova exposició.

stats