28/11/2011

Els cromos: Jose Montilla, Jaume Ciurana i Victor Valdés

1 min

Jose Montilla. L'austeritat ajuda a fer amics. Tot i les posicions discrepants respecte al congrés del PSC, Montilla i Miquel Iceta van anar en taxi junts a l'aeroport en acabar el consell federal del PSOE. Amb presses i cares llargues, van evitar atendre la premsa. "Ja era hora", es va limitar a sentenciar Montilla quan li van preguntar si havia acabat la reunió.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Jaume Ciurana. El tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, a qui l'oposició socialista ja ha rebatejat com a James, està trepitjant de debò -en el bon sentit de la paraula- la cultura de la capital, i no es limita deixar-se veure pel Teatre del Liceu. La setmana passada, sense anar més lluny, va visitar el centre de creació Conservas que dirigeix la polièdrica i sempre combativa Simona Levi.

Victor Valdés. El porter del Barça va aguantar ahir estoicament les esbroncades que la cap de premsa del Getafe va dedicar als periodistes que l'entrevistaven després del partit. N'hi havia algun que feia servir el telèfon mòbil com a gravadora i, temorosa que fos una ràdio que havia evitat la prohibició i emetia en directe, va posar el crit al cel interrompent les declaracions.

stats