26/04/2012

JOSEP MARIA MESTRES QUADRENY

1 min
JOSEP MARIA MESTRES QUADRENY

EM LLEVARÉ A LES SET, esmorzaré i llegiré el diari. Faré una estona de mandra i cap a les 10 em posaré a treballar fins a l'hora de dinar. En aquest moment estic treballant en un llibre en col·laboració amb Magda Polo, professora d'estètica a l'Escola Superior de Música de Catalunya. Ella ja ha publicat textos sobre el mite del romanticisme i ara entre tots dos ens animem a fer tot el segle XX. Probablement es titularà La música i el pensament del segle XX .

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Dinaré sol, com faig generalment, perquè la meva dona treballa. Normalment no surto de casa; visc en un lloc on s'està molt bé, i està mal comunicat amb la ciutat. A la tarda, a les cinc, participaré en una taula rodona al Conservatori del Liceu, en el marc de la Segona Conferència Internacional Robert Gerhard, que s'està fent aquests dies entre Valls i Barcelona. Gerhard, encara que aquí sigui poc conegut, és un dels grans compositors de la història de l'estat espanyol.

Després aniré cap al Macba, on a les set es presenta Poesia escènica I: al voltant de Dau al Set , de Joan Brossa, dins el Festival BarriBrossa. Com a president de la Fundació Brossa volia assistir-hi d'inici, però com que vindré de parlar d'en Gerhard m'hi afegiré una mica més tard. És un acte molt maco, perquè al marge que tindrem el goig d'escoltar en Jordi Coca, que coneix molt bé l'obra de Brossa, es tracta del primer volum del Teatre complet de Brossa que publicarà Arola. En acabat tornaré cap a casa, després d'un dia excepcional en la meva rutina.

stats