05/12/2011

Els cromos: Javier Rojo, Miquel Martí i Pol, Isaac Cuenca

1 min

JAVIER ROJO El president del Senat presenta avui un quadre que ha costat 417.000 € i que retrata 34 polítics que han estat batejats com a "artífexs" de la democràcia, entre els quals hi ha els cinc presidents des de la mort de Franco: Adolfo Suárez, Leopoldo Calvo-Sotelo, Felipe González, José María Aznar i José Luis Rodríguez Zapatero. També hi figuren els vuit presidents que ha tingut el Senat.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

MIQUEL MARTÍ I POL De cara a Nadal, Edicions 62 té a punt una reedició del Llibre d'absències, que el poeta de Roda de Ter va escriure quan va morir la seva primera dona. L'11 de novembre va fer vuit anys de la desaparició de Martí i Pol, que segueix sent un dels poetes contemporanis més llegits.

VÍCTIMES D'ETA Segons el Diario Vasco, l'esquerra abertzale participarà el dissabte 17 a Donosti en un homenatge a totes les víctimes d'ETA, juntament amb les forces que van firmar l'acord de Gernika: EA, Aralar i Albernatiba. L'ARA ja va anunciar el 22 d'octubre que això passaria.

ISAAC CUENCA A diferència d'alguns dels seus companys més veterans i famosos, el jove futbolista de Reus és dels que encara tenen la paciència d'atendre tota la premsa que el sol·licita quan acaben els partits al Camp Nou. A més, si al principi ho feia en castellà, ara ja s'ha llançat a utilitzar el català.

stats