29/11/2011

Els cromos: Johan Cruyff, Han Nefkens, Duran i Lleida

1 min

Johan Cruyff, seleccionador català, es va passar tota la presentació del partit Catalunya-Tunísia responent a preguntes dels mitjans, totes sobre el Barça i el Madrid. Al darrere, el delegat de l'Espanyol i també de la selecció, José María Calzón, va començar a protestar perquè ningú preguntava per Catalunya. Fins i tot Andreu Subies, president de la Federació, es va aixecar de la taula perquè sentia que feia "nosa".

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Han Nefkens, el col·leccionista holandès establert a Barcelona, va presentar ahir el premi que organitzarà amb el Macba destinat a creadors internacionals que estan en procés de situar-se en el circuit de l'art. És un guardó molt semblant al que atorga la Fundació Miró, però es complementen perquè tots dos són biennals tot i que s'intercalen. Un any tocarà al Macba i l'altre a la Miró.

Duran i Lleida va presentar ahir els diputats i senadors electes de CiU a les quatre columnes de Puig i Cadafalch a les fonts de Montjuïc. Fa unes setmanes també hi va anar ERC a presentar la seva executiva. Sembla que només serveixen com a teló de fons dels actes polítics.

stats