25/09/2011

Josep Vila

1 min
Josep Vila

Em llevaré d'hora, cap a les 8.30 h, com faig normalment. Aniré a comprar l'ARA -i no és per fer la pilota- per llegir-lo mentre esmorzo. Com que aniré al gimnàs a fer una mica d'esport em prepararé un bon esmorzar per agafar forces. Pa amb tomàquet, cereals i cafè amb llet. Em passaré el matí nedant i després dinaré amb la família. A la tarda aniré al Palau a assajar. Ens canviarem allà mateix i pujarem cap a la plaça Catalunya. Després de fer unes proves de so a l'escenari i un petit descans per passejar i xerrar, i esperem que no plogui, començarem la cantada.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

El repertori serà molt representatiu de l'esperit de l'Orfeó, ja que l'origen del concert és la celebració del 120è aniversari. Tot i que ja el vam celebrar a l'abril d'una manera més modesta, amb un concert al Palau, la Mostra d'Associacions de les Festes de la Mercè ha decidit que l'Orfeó sigui l'entitat homenatjada aquest any. Per aquest motiu s'hi podrà veure una exposició amb els moments més emotius de la seva trajectòria. Arrencarem el concert amb una cançó tradicional, l' Hereu Riera , i seguirem amb una composició meva, Sanctus Benedictus. També interpretarem O vos omnes , una cançó del respectat i admirat Pau Casals. La nostra pianista, Mercè Sanchis, que a més avui celebra el sant, interpretarà un acompanyament de Haydn. Seguirem amb una arxiconeguda sardana escrita per Joan Maragall, l' Empordà , i acabarem amb una altra obra del mestre, El cant de la senyera .

Quan acabi el concert convidaré els músics i amics de l'Orfeó a fer una copa de cava a casa meva per celebrar l'esdeveniment.

stats