16/04/2012

Els cromos: Keith Moon, Francisco Catalán, migdia a Cornellà

1 min

KEITH MOON El mític bateria de The Who va morir el 1974, però la notícia no havia arribat encara a alguns programadors. Els organitzadors dels Jocs Olímpics de Londres van contactar amb el mànager de la banda per veure si Moon podia participar a la cloenda. Ell els van proposar fer una sessió d'espiritisme.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

FRANCISCO CATALÁN En plena guerra de les ràdios amb els clubs de futbol, diferents periodistes radiofònics catalans es van colar a la zona mixta del camp del Llevant, que presideix Catalán. Els membres de seguretat del club van enganxar-hi una periodista -a qui van fer fora de males maneres- que els va preguntar per què hi havia nens fent-se fotos amb els jugadors del Barça en una zona exclusiva per a periodistes. La resposta va ser: "Són fills de directius i no els puc fer fora".

MIGDIA A CORNELLÀ L'Espanyol va jugar ahir a Cornellà a les dotze del migdia i això va permetre veure escenes curioses entre els periodistes. Mentre uns quants seguien, com sempre, amb el seu portàtil ocupats amb el Twitter, l'altre meitat es relaxava i, aprofitant l'horari, anaven a l'antiga, amb boli i llibreta. Nostàlgia?

stats