29/01/2012

LLUÍS GUIRAO

1 min
LLUÍS
 GUIRAO

AVUI SERÀ UN DIUMENGE especial ja que em llevaré a casa perquè em toca xiular un partit a Barcelona. Em llevaré sense presses, cap a les nou del matí, i esmorzaré amb tranquil·litat. Normalment repasso la premsa local per estar al dia de l'actualitat dels equips que em toca arbitrar, ja que hi ha aspectes que poden influir en el partit. Acostumo a fer una passejada i avui, tot i ser a casa, intentaré seguir el mateix costum.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

A la una he quedat per dinar a l'Hotel Barceló Sants amb els meus dos companys; Daniel Hierrezuelo i Juan José Martínez Díez. L'àpat servirà de reunió per analitzar possibles situacions del partit i comentar decisions d'altres partits arbitrats.

Per normativa, cada àrbitre té una habitació per descansar però després de dinar jo marxaré a casa, on intentaré desconnectar llegint o mirant la televisió. Si el cos m'ho demana, faré una migdiada.

El partit entre el Barça Regal i l'UCAM Múrcia és a les vuit, així que passaré a recollir els meus companys cap a les sis. La preparació del partit es divideix en dues parts; un escalfament i una xerrada prèvia, on amb una pissarra magnètica visualitzem possibles defenses, característiques dels jugadors, etc.

Una vegada finalitzat el partit, enviarem l'acta i sortirem del pavelló. Ens donaran a cada àrbitre un USB amb el vídeo del partit i revisaré així que pugui les tres o quatre jugades que necessito veure repetides. Amb calma, demà en faré un repàs més exhaustiu per redactar l'informe que ens demanen.

stats