18/11/2011

LLUÍS SALVADÓ

1 min
LLUÍS
 SALVADÓ

Avui ja és l'últim dia de la campanya electoral i només ens queda gestionar les últimes 16 hores de campanya i preparar la nit electoral. Comencem d'hora analitzant la premsa amb un cafè i responent a algun dels molts correus electrònics acumulats. També ens centrem en diaris digitals i xarxes socials per prendre el pols al món 2.0, on la nostra gent està fent una feina de comunicació extraordinària.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

A dos quarts de deu iniciem la reunió del comitè de campanya. Repassem i ajustem els discursos i les idees que projectarem durant el dia. Avui l'Alfred visitarà empreses de reinserció social i laboral. Volem tancar la campanya explicant que el dèficit fiscal que patim com a país ens causa un gran dèficit social. Són les dues grans prioritats del nostre candidat: el país i les persones.

Amb l'equip de comunicació i estratègia prepararem l'últim debat televisiu en una sessió de treball-dinar en què torturarem una estona més l'Alfred. Repassarem el discurs, la posada en escena i també els escenaris de rèplica i de debat.

Tot seguit, farem un repàs de la nit electoral amb l'equip de logística. Aquesta vegada la celebrarem a la seu, res d'hotels, toca gestió d'austeritat espartana. Amb la secretaria general definirem el pla de comunicació: amb els nervis del recompte cal deixar el mínim marge possible a la improvisació.

I acabarem el dia a Girona per tancar la campanya, una demarcació estratègica on disputarem un diputat al PP, i marxarem a dormir somniant a tenir molts diputats independentistes a Madrid.

stats