16/10/2011

Els cromos: L'Avi del Barça, Josep Antoni Duran Lleida, Andreu Mas-Colell, Joan Herrera

1 min

L'Avi del Barça Joan Casals, el soci de Guardiola de Berguedà que es disfressa d'Avi del Barça des de fa dècades, va crear ahir un petit problema de protocol en ser convidat a la llotja del Camp Nou, on cal corbata. Casals, esclar, anava vestit com sempre: com el dibuix creat als anys 20 per Valentí Castanys. El club, per un cop, va fer els ulls grossos i Casals va veure el partit sense corbata.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Josep Antoni Duran Lleida No ha estat una setmana plàcida per al líder d'Unió, que ha hagut d'anul·lar dues rodes de premsa programades per "valorar l'actualitat política" dels últims dies. Tot indica que petits contratemps de salut han provocat aquestes dues anul·lacions imprevistes.

Andreu Mas-Colell Encara que no és vanitós, el conseller d'Economia ha comprovat com és de conegut. A l'acte inaugural del curs de la Barcelona GSE, els estudiants, molts estrangers, duien sota el braç el seu llibre Microeconomics theory i li demanaven que els hi firmés.

Joan Herrera ICV té com a lema de precampanya "Jo passo, tu passes, ell passa, ella passa, nosaltres passem, vosaltres passeu, ells passen, elles passen a l'acció". Queda bé, però en un text el que és políticament correcte es fa farragós. Així que a la notícia a la web van eliminar els "ella passa" i "elles passen".

stats