18/09/2011

Els cromos: Duran i Lleida, Gas Natural, Michael Fassbender, Joan Ridao i Joan Puigcercós

1 min

Duran i Lleida no va assistir a l'Escola d'Estiu de CDC, com estava previst, perquè va desplaçar-se a la cimera econòmica de Wroclaw, Polònia, convidat per un dels primers ministres assistents. Va ser una visita privada i per això no la va anunciar a la premsa.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Gas Natural va celebrar ahir la segona edició del partit de futbol entre periodistes i responsables de comunicació de la companyia gasística. El resultat va ser d'empat a quatre.

Michael Fassbender , l'atractiu actor de Shame , Malditos Bastardos i X-Men , també anirà a Sant Sebastià. Però l'organització es va sorprendre quan els va dir que no necessitava que li compressin bitllet d'avió. Resulta que arribarà d'Alemanya amb moto. No es pot ser més cool . És massa.

Joan Ridao va guanyar ahir 48 a 39 en un col·legi que sobre el paper era enemic : el col·legi de l'Eixample, que és el del president de la Federació de Barcelona i futur vicesecretari general de comunicació i estratègia, Oriol Amorós.

Joan Puigcercós no va assistir al recompte del superdissabte d'ERC perquè vol que el relleu pacífic es visualitzi millor el pròxim dia 1.

stats