08/07/2012

MAICA GARCÍA

1 min
MAICA GARCÍA

M'AIXECARÉ TARD, perquè ahir vaig anar a casa d'uns amics a Tarragona, però tampoc m'estaré gaire estona al llit: aquest diumenge el vull aprofitar bé. Després de molts dies d'entrenaments, em prenc aquest cap de setmana com una oportunitat per relaxar-me i desconnectar una mica. La convocatòria amb la selecció és un orgull, però significa haver de seguir uns entrenaments durs: les sessions duren entre sis i vuit hores diàries, i tot i que tenim ben assumit el que el seleccionador vol de nosaltres, seguim treballant per millorar tant com puguem.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Aquest diumenge, però, en els entrenaments hi pensaré ben poc. El pla del dia és ben senzill: aniré a Cambrils a dinar en un xiringuito de la platja amb la meva parella i ens quedarem allà a passar la tarda. Qui sap, potser fins i tot demanem una paella. Després, si fa bon dia, ho aprofitarem per passejar o prendre el sol a la sorra. En acabat tocarà tornar a Barcelona, a descansar bé i acabar de recarregar les piles per a la setmana. Aquesta petita pausa sempre em va molt bé per afrontar els dilluns amb energia.

Tot i que a vegades és difícil aixecar-se cada matí i pensar en totes les hores d'entrenament que t'esperen, aquesta setmana no em costarà gens; a l'horitzó hi ha ni més ni menys que els Jocs Olímpics. Hem estat preparant-nos a consciència i hi tenim moltes esperances posades. A mi aquests Jocs em fan una il·lusió especial, perquè seran els primers en què participaré. Aconseguir-hi un or seria un premi meravellós.

stats