09/02/2012

Els cromos: Manel Prat, Nafissatou Diallo, Enric Millo

1 min

Manel Prat. El director dels Mossos d'Esquadra va tenir ahir un ensurt. A la pàgina de Facebook de la policia catalana hi van aparèixer les recomanacions de cara al Carnaval amb un recordatori sobre el "consum moderat d'alcohol i drogues". Encertat si no fos que acceptar el consum de drogues, encara que sigui moderat, no sembla gaire edificant. 12 hores després, esclar, ho van retirar.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Nafissatou Diallo. A les cambreres dels grans hotels de Nova York se les equiparà amb un sistema electrònic d'alarma per si de cas es troben en dificultat i han de "demanar ajuda", segons va informar l'Associació d'Hotels de la ciutat. Per descomptat, els hotelers van dir que la mesura no té res a veure amb el cas DSK, en què l'exdirector general de l'FMI va ser acusat d'agredir sexualment la cambrera Nafissatou Diallo.

Enric Millo. El portaveu del PP al Parlament va obligar ahir a retardar mitja hora la reunió entre el seu partit i CiU pel pacte dels pressupostos de la Generalitat. Tot i que la reunió era a les 18.30 h, es va justificar dient que havia tingut un dinar privat a Hostalric i després es va trobar amb un embús a l'autopista. O va ser un dinar molt llarg o els populars no estaven gaire frisosos per arribar a un acord i s'ho agafen amb calma.

stats