30/07/2012

MARC ROSICH

1 min
MARC ROSICH

TINC UN ESTIU UNA MICA mogut i no faré vacances. Ara marxaré a Birmingham amb Calixto Bieito i l'escenògrafa Rebecca Ringst per aixecar el projecte Forests . És una proposta que coincideix amb les Olimpíades Culturals 2012 i el World Shakespeare Festival i que recull un collage de textos del dramaturg que tenen el bosc com a escenari principal.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Un cop allà, em passaré els matins als assajos, que seran curts però molt intensos, i a les tardes escriuré. Em temo que quedarà poc temps per al turisme. Veureu, jo el que faig és dramatúrgia de campanya i no és fins que treballo amb els actors que prenc les últimes decisions. El lloc màgic, on passen les coses i on trobem el nord, és la sala d'assaig. Per això el guió encara és tendre i queda molta feina per fer.

El meu cervell és una olla a pressió: les obres de Shakespeare són moltes per tenir-les al cap! A més, no és l'únic projecte en què estic implicat. Entre d'altres, presento, amb el compositor Agustí Charles, l' Ópera en un acto Java Suite , aquest agost a Peralada. Per poder dedicar-me com cal als diferents projectes hauré de viatjar bastant, anant i tornant d'un lloc a l'altre.

Com a dramaturg treballo les obres des de la primera espurna. Desenvolupar-les costa temps, solen solapar-se, la feina s'acumula... i bé, aquest estiu no veuré el sol.

stats