23/05/2012

MARTA BETRIU

2 min
MARTA  BETRIU

AVUI ESTARÉ EN TENSIÓ TOT EL DIA, perquè és dia d'estrena. I quan estàs nerviós el millor és fer coses. Em llevaré aviat i aniré a classe de ioga per equilibrar cos i ment. El ioga t'ajuda a sentir-te centrat i amb el cos ben disposat. Després faré un cafè amb algun company de classe i xerrarem, cosa que em distraurà una estona més. Llavors em dutxaré, posaré música i cantaré. Ho faig bastant: m'agrada molt la música i cantar és una activitat que t'obre i t'ajuda a treure tot el que et passa. I per aquestes raons s'adiu molt amb la interpretació a Cyrano , en què tot està molt a flor de pell i s'expressen passions i sentiments al límit.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Després d'un dinar lleuger -a l'obra porto cotilla i m'estreny molt!- baixaré en bicicleta cap a la Biblioteca. Allà em trobaré amb els companys i farem broma. Crec que moments com aquest ens ajuden, perquè fan que estiguem més connectats. Escalfaré una mica cos i veu i posaré en pràctica el meu ritual, que consisteix a maquillar-me força estona. És un temps de relax i transformació que em serveix de trànsit cap al personatge: em pinto i vaig entrant-hi poc a poc. Després de l'obra, director, equip tècnic, actors, tots plegats farem una cerveseta a la Biblioteca o en alguna terrasseta. Bé, avui potser ho allargarem una mica més per celebrar tots aquests mesos de feina i per fer baixar l'adrenalina.

Fins ara els assajos de l'obra ens han portat a controlar-ne tots els detalls. Avui, però, ens hem de tirar a la piscina i viure-la a fons. És el final d'un procés i el principi d'un altre, el de repetir l'obra vivint-la cada dia.

stats