08/08/2012

MARTÍ ANGLADA

1 min
MARTÍ
 ANGLADA

EL MEU ESTIU VE MARCAT per una data important. El 15 d'agost he d'entregar a l'editor un llibre que fa temps que preparo. Estic, per tant, molt enfeinat acabant d'enllestir els últims detalls i no tinc temps per a res més. Escriure és una feina de deu hores al dia, i he d'agrair a la biblioteca de Figueres el magnífic aire condicionat que tenen, l'aprofito molt.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Fa unes setmanes vaig viure de primera mà l'incendi de l'Alt Empordà. Era a la casa que tinc a 13 quilòmetres de Figueres i, per sort, el foc no va arribar fins aquí, però és una pena, primer per les famílies que ho han perdut tot, però també per la pèrdua d'un bosc d'alzines sureres que era una joia.

També he passat uns dies a Sant Hilari Sacalm fent companyia a la meva mare, que té 93 anys. Ara hi són els meus fills. Anem fent torns per ser amb ella i cuidar-la.

M'agradaria trobar temps per anar a algun festival de música, com la Schubertíada de Vilabertran, que és el meu festival de música clàssica preferit, però de moment només tinc temps per escriure.

El llibre que estic enllestint analitza diferents processos d'independència i la història de tres països europeus petits. Però l'actualitat no s'atura i m'obliga a parlar també d'un quart país que segurament sortirà en un afegit al setembre.

stats