09/12/2011

Els cromos: "Merkozy", Josep Oliu, Propeller Company

1 min

"Merkozy". El setmanari alemany Der Spiegel, en la versió anglesa, qualifica de "duo diabòlic" la parella que lidera ara Europa, Angela Merkel i Nicolas Sarkozy. També retreu a la cancellera una prepotència que, diu, està fent mal a la imatge d'Alemanya entre els aliats i dificultant la sortida de la crisi. Javier Solana es feia ressò en un tuit de la crida a la humilitat que fa l'article a la cancellera.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Josep Oliu. El president del Banc Sabadell es va disculpar ahir per haver de convocar una roda de premsa enun dia festiu, però malgrat la cara de circumstàncies dels periodistes va bromejar dient que l'any que ve farà el mateix i escollirà també la Immaculada Concepció per celebrar que la CAM ja està integrada al banc.

Propeller Company. En l'entreacte del seu militar Henry V de Shakespeare, representat dimarts i divendres al Teatre Municipal de Girona en el marc del Temporada Alta, els actors d'aquesta companyia teatral anglesa van demanar diners per a beneficència. Cantant, com ho farien els soldats en un campament, van recaptar l'any passat 25.000 lliures!

stats