10/07/2012

MIQUEL RODRÍGUEZ

1 min
MIQUEL  RODRÍGUEZ

M'AIXECARÉ CAP ALLÀun quart de set, de bon matí, i esmorzaré un iogurt desnatat amb cereals, perquè aquesta vida desordenada porta més fàcilment a guanyar quilos que a perdre'ls, he he.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Poc abans de les vuit arribaré a l'oficina, des d'on miraré el correu electrònic per si hi ha res d'última hora sobre la inauguració del 080, que hagués de revisar i respondre immediatament. A les deu del matí atendré un parell de mitjans de comunicació al despatx mateix i, quan ho hagi fet, aniré al Palau de Pedralbes a repassar que tot estigui en ordre. Amb tot l'equip, les models i qui hi hagi, dinarem algunes amanides del càtering i fruita, però molt poc, perquè amb aquesta calor no ve de gust res més.

Llavors aniré al carrer Minerva, a la botiga de la Lydia Delgado, on farem la presentació de l'innovador projecte Miranda Makaroff for Lydia Delgado, a les dues.

En acabar, haurem de córrer cap al Palau de Pedralbes altre cop, perquè a les quatre comença la inauguració oficial del 080, a càrrec del conseller Francesc Xavier Mena. I, després, a seguir el calendari! Hi ha previstes quatre desfilades i, entremig, caldrà atendre els mitjans, empreses, etc. Seguirem el ritme frenètic que porta un esdeveniment d'aquest estil. L'última mostra, de Desigual, acabarà a les deu, quan començarà la festa que aquesta marca prepara: Verbena popular en palacio . Hi haurà música, pica-pica, còctels i tot allò típic d'una revetlla. Estarem de celebració fins a mitjanit, quan tornaré xino-xano cap a casa.

stats