11/01/2012

Els cromos: Manuel Niño González, Dolo Beltrán, Francesc Homs

1 min

MANUEL NIÑO GONZÁLEZ El nou director general de Ferrocarrils del ministeri de Foment es va desmaiar en l'acte de possessió del càrrec. Va ser la ministra, Ana Pastor, metge, qui el va atendre i va diagnosticar una lipotímia per una baixada de pressió. Ho va aprofitar per reclamar a tothom que es vigili més la salut.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

DOLO BELTRÁN La cantant del grup Pastora, i també actriu, està ultimant el seu retorn als escenaris teatrals amb Res no tornarà a ser com abans , una obra dirigida per Carol López que es representa a partir de divendres a la Sala Beckett. A més, diuen que Pastora està pensant a treure un nou disc, que seria el primer cantat en català.

FRANCESC HOMS El portaveu del Govern està demostrant a les rodes de premsa que té una paciència inesgotable quan es veu obligat a contestar les preguntes d'algun periodista que sembla sortit de la caverna mediàtica. Gairebé sempre es refereix als suposats problemes de la immersió lingüística o la constitucionalitat de la intervenció dels comptes de la Generalitat. Homs manté el to i mira de fer pedagogia.

stats