06/09/2011

Els cromos: Paco Marhuenda, Josep Antoni Duran Lleida, Enric Millo, Alicia Sánchez-Camacho, ERC.

1 min

Paco Marhuenda , director de La Razón , va debutar ahir a la tertúlia de can Basté. La quota PP creix aquesta temporada en els debats mediàtics i ratifica que ja manen i ho faran més. A Catalunya Ràdio Joan Barril també busca el seu tertulià afí a Rajoy i companyia. Per als opinadors d'aquesta corda no hi haurà crisi.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Duran va aprofitar el debat de la reforma de la Constitució per rellegir Narració d'una asfíxia premeditada , de Ramon Trias Fargas.

Enric Millo va atendre la premsa en nom del PP aprofitant que Camacho era a Madrid. I ho va fer amb una crossa, perquè fa uns dies va fer un mal gest. Com el rei, deien alguns. D'altres suggerien que potser el conflicte pel català farà que el PP deixi de ser la crossa de CiU al Govern.

Alícia Sánchez-camacho està de moda al PP espanyol. Ahir era el centre d'atenció al hall del carrer Génova, repartint petons, lluint bronzejat amb un vestit blanc i presumint d'un creuer pel mediterrani amb el seu fill.

ERC va patir ahir una nova escissió. Però va ser provisional. La presentació del llibre d'Oriol Junqueras es feia a la Casa del Llibre de rambla Catalunya, però la majoria de convidats van anar a la de passeig de Gràcia.

stats