11/12/2011

Els cromos: Mariano Rajoy, Joel Joan, Durban, Hortènsia Grau

1 min

MARIANO RAJOY es mudarà finalment a la Moncloa, com tots els seus antecessors. El president del PP havia expressat dubtes sobre la conveniència de traslladar-s'hi, però els arguments sobre la seva seguretat l'han fet canviar de parer.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

JOEL JOAN Fa tres setmanes va començar el rodatge de Fènix 11-23, la nova pel·lícula dirigida per Joel Joan i Sergi Lara. Està basada en la història d'Èric Bertran, el nen que l'any 2004 va ser acusat de terrorista informàtic per demanar l'etiquetatge en català. Els productors han demanat 400 figurants i demà faran el càsting en un teatre de Barcelona.

DURBAN Els bars del centre de convencions on se celebra la cimera del clima van ser els primers a saber que la cita es podia allargar a diumenge.

HORTÈNSIA GRAU La diputada d'ICV va registrar el maig al Parlament una pregunta sobre l'augment del sou (més de 17.000 euros anuals) dels delegats territorials de la Generalitat. Ahir es queixava que encara no ha rebut resposta en aquesta època de "la cantarella d'austeritat".

stats