20/02/2012

Els cromos: Mariano Rajoy, Florentino Pérez, Salvador Dalí

1 min

Mariano Rajoy. El president del PP va voler ahir centrar-se gairebé en exclusiva en les reformes econòmiques. Tot i això, no es va estar de proclamar en nom del seu partit, i de manera molt solemne, la "lleialtat a la Corona i al sistema constitucional espanyol". Es tracta d'un tràmit habitual als congressos del PP però ahir va sonar especial, amb la monarquia en el punt de mira dels mitjans de comunicació.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Florentino Pérez. El president del Reial Madrid, que reia obertament amb Sandro Rosell abans de la final de bàsquet, va celebrar amb eufòria a Barcelona el títol del Madrid de Copa. Precisament això és el que vol evitar que passi al Bernabéu si guanya el Barça la Copa de futbol.

Salvador Dalí. El Centre Pompidou dedicarà una exposició al pintor empordanès a finals de novembre. Els responsables del museu, necessitats d'ingressos i per tant de públic, van buscar què havia tingut més èxit des de la inauguració el 1977 de la institució, i van veure que Dalí era dalt de tot. Per això hi tornen. La mostra antològica s'està preparant en un temps rècord de nou mesos.

stats