07/12/2011

Els cromos: Mariano Rajoy, Jacob Zuma, Los Teleñecos

1 min

Mariano Rajoy. El pròxim president espanyol, durant la celebració constitucional d'ahir, va apostar que el Madrid guanyarà el Barça 3-1. El sortint, José Luis Rodríguez Zapatero, va optar per un 2-3 blaugrana, i Alfredo Pérez Rubalcaba va preferir esperar a saber els onzes abans de mullar-se.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Jacob Zuma. El president de Sud-àfrica va instar ahir els governants presents a Durban a acordar un pacte contra el canvi climàtic. I per si algú no feia cas de les seves paraules, va recordar que en zulu, idioma amb 9 milions de parlants, sisplau es diu cop, igual com les sigles de Conference of the Parties (COP), que és com s'anomena la cimera en anglès. Zuma es va revelar, doncs, educat i efectiu.

Teleñecos. L'estrena d'una nova pel·lícula de The Muppets (a Catalunya es van emetre com a Los Teleñecos) ha encès les ires d'una part de la dreta dura nord-americana perquè el dolent és propietari d'una petroliera. Un presentador de la cadena de televisió conservadora Fox Business, Eric Bolling, ha assegurat: "La pel·lícula ensenya als nens la lluita de classes... On som? A la Xina comunista?"

stats