04/12/2011

Els cromos: Rafa Nadal, Mario Vargas Llosa, Jordi Sánchez

1 min

RAFA NADAL. Al vestidor de l'equip espanyol de Copa Davis que encapçala Rafa Nadal i que es juga a Sevilla hi ha un autèntic santuari format per un vestit de torero i diverses samarretes de la selecció espanyola de futbol. Verdasco, número 3 espanyol, va jugar un partit vestit amb la camiseta de la roja de futbol.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

MARIO VARGAS LLOSA s'ha afegit a la llista de noms del vídeo de promoció de Pa negre perquè aconsegueixi la nominació per als Oscars. Fins ara se sabien els d'Isabel Coixet, Ferran Adrià i Josep Carreras. Ara, a més de Vargas Llosa, també s'han confirmat els de Ricard Bofill, Rafael Amargo, José Andrés (el cuiner), Juan Antonio Bayona, Custo i Jordi Labanda, entre d'altres. El vídeo sortirà a principis de gener.

JORDI SÁNCHEZ ha rebut un calbot del seu traductor al català, Pau Vidal. L'actor va escriure el llibre Humans que he trobat en castellà i l'editorial va encarregar a Vidal traduir-lo al català. Sánchez el va revisar abans d'imprimir-lo i va canviar molts dels col·loquialismes per termes no normatius. A Vidal, esclar, no li ha fet gaire gràcia: "Catanyol, doncs, en estat pur. Arrodonit per unes quantes pífies gramaticals", ha escrit.

stats