15/01/2012

Els cromos: Mauricio Pochettino, Alicia Sánchez Camacho, Sergi Belbel

1 min

MAURICIO POCHETTINO. L'entrenador de l'Espanyol mai no volia parlar de Kameni ni de la seva situació perquè era jugador de la seva plantilla. Però ara que ja no hi és (divendres es va tancar el traspàs al Màlaga) tampoc no n'ha volgut parlar. A la roda de premsa es va limitar a desitjar-li sort.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

ALÍCIA SÁNCHEZ-CAMACHO. El PP de Catalunya està pletòric i la seva líder ho demostra cada vegada que en té ocasió. Ahir mateix, en un gest per demostrar el poder que han adquirit alguns dels dirigents catalans dins del partit, Alícia Sánchez-Camacho va fer una crida a Jorge Fernández Díaz, María de los Llanos de Luna i Jordi Cornet a agafar-se les mans i després va cridar: "Això és el català power !"

SERGI BELBEL va encaixar amb humor les crítiques de Joan de Sagarra pel fet que mai hagi programat una obra del seu pare al TNC. Va recordar com, quan Sagarra era crític i ell un jovenet, se li acostava amb un dit acusador i li deia: "No m'ha agradat gens el que has fet!" Diu que li tremolaven les cames.

stats