26/04/2011

Miguel ángel Gimeno

1 min
Miguel ángel Gimeno

És el president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya des del desembre. La carrera judicial l'ha exercit a Catalunya

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Em llevo a les set i, mentre em preparo un contundent esmorzar i m'arreglo per sortir cap a la feina, escoltaré les notícies a la ràdio per veure com es presenta el dia i conèixer l'actualitat més recent.

A dos quarts de nou arribaré al meu despatx del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i em reuniré amb els meus col·laboradors per fer un repàs dels temes i les gestions que queden pendents i els temes que s'han de resoldre de manera prioritària. Després, com cada dimarts, em reuniré amb la sala de govern, que és l'espai on es resolen les qüestions d'organització de la justícia catalana. En aquestes reunions valorem la situació dels jutjats de Catalunya i prenem les decisions sobre el seu millor funcionament. Per això, la sala de govern la conformen els presidents de les quatre audiències provincials, la jutgessa degana de Barcelona i altres jutges i magistrats per tal que tots junts puguem tenir una visió global de la situació dels jutjats. Quan acabarem, resoldré els temes que hagin sortit al llarg del matí.

Normalment, intento anar a dinar a casa, però avui no podrà ser, ja que tinc un dinar de feina a dos quarts de tres. Després tornaré al despatx i a les set del vespre assistiré a una conferència al Centre de Cultura Contemporània sobre les garanties dels drets humans en l'àmbit internacional. Quan acabarà la jornada inaugural d'aquest cicle de conferències, aniré a sopar amb els ponents.

stats