21/12/2011

Els cromos: Miquel Valls, Josep Prat, Andreu Mas-Colell

1 min

Miquel Valls. El president de la Cambra de Comerç, Miquel Valls, exerceix de dirigent optimista enmig de la tempesta. Sempre busca la dada més positiva i ahir en la tradicional copa de Nadal de la Cambra va tornar a destacar que les exportacions tiraran de l'economia catalana i que el turisme, encara que baixés l'any vinent, tornarà a ser determinant.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Josep Prat. La felicitació de Nadal que el president de l'Institut Català de Salut (ICS), Josep Prat, ha remès als seus interlocutors habituals, entre els quals hi ha els representants dels sindicats, inclou la paraula "innova". No és un missatge en clau, que tingui cap relació amb la transformació que es prepara a l'ICS, que tan espanta els sindicats. Prat també és el director general d'Innova SA, el hòlding empresarial públic de Reus, i ha firmat totes les felicitacions enviades amb aquest càrrec.

A. Mas-Colell. El conseller d'Economia va rebre un missatge oportú al seu mòbil en plena explicació dels pressupostos. Després de consultar-lo va emfatitzar que les retallades en els departaments corresponen només a la despesa en sous dels funcionaris i no als serveis que presten.

stats