16/02/2012

Morir a la banyera

2 min

Llegeixo a la premsa que "les autoritats de Los Angeles han donat per finalitzada l'autòpsia del cadàver de Whitney Houston", però que no se sabran les causes de la mort fins que "no es completin les anàlisis toxicològiques". I fins que això no passi "tot són especulacions" tot i que ja hi ha "algunes pistes" com ara que "els agents no van trobar a la seva habitació cap rastre de drogues il·legals, malgrat la coneguda addicció de la cantant a la cocaïna i a la marihuana". Com ja deuen saber tots vostès, va morir a la banyera de l'hotel.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

No voldria ara que els fans, que en són una munió, se sentissin molestos. Ho dic perquè l'altre dia a El suplement de Catalunya Ràdio hi havia oients que es queixaven del fet que al Facebook hi haguessin penjat dues fotos de l'estrella "abans" i "després" de drogar-se. Jo no veig poc delicat -em sembla revelador- que els de la ràdio comparessin l'aspecte que tenia abans i després d'unes quantes sessions intensives de crack . (Jo diria que era crack , el que es ficava). Posats a fer la comparació de les fotos, quina haurien preferit, els oients? La de quan no es drogava, que hauria resultat un frau, o la d'ara, que demostrava que estava deteriorada?

En fi, el que em sorprèn és que la policia de Los Angeles expliqui que no s'han trobat drogues il·legals a l'habitació de l'hotel "malgrat la coneguda addicció de la cantant", com si això avalés la tesi que potser no va morir per sobredosi. Home, potser no tècnicament. Però si la nit abans de morir et drogues i la nit que mors justament no, però l'atac de cor és per causa de tranquil·litzants amb whisky, podem dir que has mort per causa de l'ús repetit de la droga. A més a més, el fet que "no hi hagués drogues a l'hotel" no demostra que no es drogués. Precisament quan hom es droga és quan mai no li troben drogues a l'habitació. Perquè ja se les ha ficat pel nas.

stats