09/01/2012

Els cromos: Pere Navarro, Xavier Trias, Jaume Matas

1 min

Pere Navarro. El nou primer secretari del PSC no va poder intervenir ahir en el comitè federal del PSOE perquè la delegació catalana tenia els bitllets de tornada per a les 13.30. La culpa del retard va ser una llarga intervenció de Jesús Caldera.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Xavier Trias. L'alcalde de Barcelona no va assistir ahir al derbi entre l'Espanyol i el Barça al camp de Cornellà-El Prat per no provocar malentesos després d'haver dit en una conversa informal gravada per un reportatge que tenir un gendre periquito era una "desgràcia". Els periquitos, però, no ho obliden i ahir a la ronda de Dalt es va penjar una pancarta que deia: "La desgràcia és viure a Barcelona i no ser de l'Espanyol".

Jaume Matas. L'expresident balear, que a partir d'avui serà jutjat per una de les peces del cas Palma Arena, estaria allotjat a la planta noble del Palau que té al carrer Sant Feliu de Palma. Serà per pocs dies, però, perquè aquest Palau se subhastarà el pròxim dia 25, ja que Matas no ha pogut fer front al crèdit que va demanar al Banc de València per pagar la fiança de tres milions d'euros.

stats