04/01/2012

Els cromos: Neymar, Artur Mas, Pere Navarro

1 min

NEYMAR El president del Santos, Luis Álvaro de Oliveira Ribeiro, ha decidit prescindir dels equips de futbol femení i de futbol sala per poder pagar el salari de Neymar, un dels més alts del món, que ronda els 15 milions d'euros anuals.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

ARTUR MAS El president de la Generalitat, Artur Mas, acostuma a portar determinades corbates en grans moments de la seva carrera política. A la roda de premsa d'ahir, si hem de fer cas al llenguatge de les seves corbates, Mas li va donar màxima rellevància: portava la mateixa que lluïa el 23 de desembre del 2010, quan va ser investit president pel Parlament.

PERE NAVARRO Amb el canvi de direcció, hi ha hagut mudances de despatxos a la seu del PSC del carrer Nicaragua. Per visibilitzar la voluntat de canvi, Pere Navarro ha optat per no ocupar el despatx que José Montilla tenia a la quarta planta i ha preferit instal·lar-se al d'Isidre Molas. L'únic que s'ha quedat a la planta on abans també hi havia José Zaragoza i Miquel Iceta ha estat Antonio Balmón, alcalde de Cornellà i secretari de d'acció política, cosa que ha despertat tota mena d'especulacions.

stats