08/02/2012

Els cromos: Rosa Novell, Thomas Jordan, Jaume Ciurana

1 min

Rosa Novell. L'actriu va recordar ahir com, anys enrere, va rescatar una butaca d'un contenidor per donar-l'hi a l'artista Jordi Colomer, que aleshores era la seva parella. El galerista Carles Taché la va veure a l'estudi de Colomer i se la va emportar, i Tàpies la va acabar convertint en una escultura.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Thomas Jordan. L'home que té tots els números per convertir-se en el cap del Banc Central de Suïssa comença a ser conegut ara a la premsa del seu país com a Nostradamus de la crisi de l'euro . Resulta que quan va fer la seva tesi doctoral, fa dues dècades, Jordan va vaticinar que "a Bèlgica, Irlanda, Itàlia i Grècia" els seria "difícilment possible" arribar a tenir un deute equivalent al 60% del PIB.

Jaume Ciurana. El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona i el conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell, van pactar el futur del Canòdrom i el Macba diumenge en acabar la cloenda del festival DocsBarcelona. Ho van fer al bar del Palau de la Música, mig buit a aquelles hores, amb papers damunt la taula i tot.

stats