23/10/2011

Els cromos: Lluís Llach, Santi Santamaria, Alícia Sánchez Camacho, Falangistes

1 min

Lluís Llach. El cantant de Verges, en el seu procés de reinvenció després d'abandonar els escenaris el 2007, ja té a punt el seu debut... com a escriptor! Aviat sortirà la seva primera novel·la.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Santi Santamaria. Per primer cop sense el seu creador, demà El Racó de Can Fabes celebra el seu anual sopar solidari, amb el qual es recapten fons per a una ONG. En aquesta ocasió es fa a Sant Esteve de Palautordera, a la carpa del Circ Cric, i l'entitat beneficiària és Camins, que desenvolupa projectes d'ajut a Ruanda.

Alícia Sánchez-Camacho. Al míting d'ahir del PP a Cerdanyola del Vallès, a l'inici del seu parlament, un assistent al públic va dedicar un sonor "guapa!" a la líder del partit a Catalunya. L'al·ludida no va dubtar en la resposta: "Molt bé, perquè en aquest partit, com tots sabeu, diem les veritats".

Falangistes. Una vintena de seguidors de la Falange Española y de las JONS van manifestar-se ahir a la tarda davant la seu d'Òmnium Cultural a Barcelona. Al final, però, a la cita hi havia més ciutadans contraris a la convocatòria. Els independentistes van ofegar les proclames feixistes amb el càntic d'Els segadors. Els antiavalots dels Mossos d'Esquadra van tallar el trànsit i van evitar el contacte entre els dos grups.

stats