13/05/2011

Òscar Dalmau

1 min
Òscar Dalmau

Avui no deixa de ser un divendres normal, com qualsevol altre a la meva vida. El despertador sonarà a les 11 del matí. Però no em llevaré fins a tres quarts de dotze, quan rebi una trucada al mòbil de Leo Messi per convidar-me a pujar a l'autobús descapotat del Barça per celebrar la Lliga aquesta tarda. Som molt amics amb el Leo. Íntims. Dutxa ràpida i cap a RAC 1. A les 12 i 7 minuts començaré a fer La Competència , al costat de l'Òscar Andreu, la Natza Farré, l'Oriol de Balanzó, el Guillem Dols, el Mohamed Jordi, el Jean Paul Desgrava, el Jep, l'Angelines i companyia.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

A la una, massatge i depilació completa. A punt per a la sessió de fotos posterior. Avui toca ser pròxima portada de la revista Men's Health . Sense samarreta. Lluint abdominals. Després, dinar de negocis al Via Veneto i cafè amb gel a la terrasseta de l'Hotel La Florida, al costat del Tibidabo, per acabar de tancar els tractes. Mentre el xofer em baixi de camí cap a la festa blaugrana prendré unes notes per al meu pròxim llibre titulat 101 trucs per no semblar imbècil tot i ser-ho .

I ja de nit, refusaré la invitació per sopar amb l'equip de Guardiola perquè tenia àpat aparaulat amb tres amigues d'infantesa: Elena Anaya, Michelle Jenner i Megan Fox. Beurem xampany francès fins a altes hores i ens n'endurem una caixa a la platja, mentre jaiem a la sorra, comptem els estels i ens estimem bastant.

stats