01/08/2012

PAU GARCIA MILÀ

1 min
PAU GARCIA MILÀ

EL PAÍS NO ESTÀ PER FER gaires vacances, i jo aprofitaré l'estiu sobretot per treballar i per fer algunes feines pendents. No obstant, també és necessari relaxar-se una mica de tant en tant, per això aniré una setmana al Maresme, a Pineda de Mar, que és on viuen els meus pares.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Després passaré uns dies per aquí a prop, no faré cap gran viatge, com a mínim fins a l'octubre, que començarem l'aterratge d'eyeOS a Amèrica del Sud i segur que hi hauré d'anar.

Durant tot l'any he de dedicar gran part del meu temps al projecte del qual sóc cofundador, però ara que a l'estiu baixa el volum de feina ho aprofitaré per fer algunes tasques pendents de l'associació de joves empresaris (AIJEC), de la qual sóc vicepresident.

També espero trobar temps per escriure el que serà el meu tercer llibre, que és un projecte que em fa molta il·lusió, però que requereix dedicació màxima.

Fora de les dues setmanes de relax que tindré i dels Jocs Olímpics, el meu estiu no es diferenciarà gaire de la resta de l'any. Penso que fer un canvi radical de comportament entre les vacances i els altres mesos és dolent. És dolent per a l'estiu, perquè el cos no s'acostuma al canvi de ritme, però sobretot és dolent per a tots els altres mesos, perquè te'ls passes recordant la felicitat de l'estiu i no rendeixes.

stats