Publicitat
Publicitat

EL DIA QUE M'ESPERA

PEP PALAU

Gastrònom i director del Fòrum Gastronòmic, aquests dies conviu a Espinelves amb la Fira de l'Avet

NO EM LLEVO MAI més enllà de quarts de set. No vull que el sol m'agafi al llit perquè m'agrada la tranquil·litat dels primers moments del dia. Avui, que tinc festa, no faré cap excepció i també m'aixecaré puntual. Normalment, si no tinc viatges per organitzar fòrums o conferències, vaig al despatx, a Manlleu, cap a les vuit del matí. Però avui serà diferent, gaudiré del dia de descans, encara que al vespre segurament hauré d'escriure alguns textos pendents per posar-me al dia perquè aquesta setmana, amb tants festius, tot va alterat. Després d'esmorzar, i si el dia convida, aniré a fer una passejada pel bosc. L'excusa és veure si encara hi trobo bolets, i si no hi ha sort hauré gaudit del paisatge i estirat una mica les cames. Tinc els quatre fills i els nebots a casa a dinar i m'agradarà poder completar el menú amb alguna trompeta de la mort o algun carlet. El dinar serà consistent, que el jovent s'ha d'alimentar. Faré canelons i cuixes d'ànec al forn. Però primer: el vermut. Havent dinat i després de la migdiada, passejarem junts per la Fira de l'Avet. La veritat és que sempre hi passo una mica de puntetes perquè no m'agraden les aglomeracions, però l'ambient que s'hi respira és molt bonic. Espinelves és un poble de pessebre, el lloc perfecte per acollir la fira. La meva filla hi treballa, així que no ens podrà acompanyar i suposo que el més petit hi anirà amb els seus amics. Després farem el got i, ja al vespre, avançaré una mica de feina i a dormir aviat, no més tard de les onze, que el dia comença d'hora.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT