22/01/2012

Els cromos: Pilar Eyre, José Montilla, Cristóbal Montoro, Internet

1 min

PILAR EYRE assegura que l'han vetat a Telecino, on no es parlarà del seu llibre sobre la reina, en què detalla qui són les amants del rei, incloent-hi la que seria l'actual, Corina. Telecinco vol blanquejar la programació després de l'afer de La noria , per això evita entrar en conflicte amb la casa reial.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

JOSÉ MONTILLA torna a fer vida social sense protocol. Aquesta setmana ha assistit a l'estrena al TNC d' Els baixos fons , de Gorki. Li va tocar seure a tocar de Joan Rigol i va ser, enmig d'un públic dividit, dels que va aplaudir amb ganes.

CRISTÓBAL MONTORO va deixar clar als consellers d'Economia autonòmics, en el Consell de Política Fiscal i Financera, que "el ministre que els parla" és qui va decidir l'increment de l'IRPF després de comprovar l'estat de les finances públiques.

INTERNET Les xarxes socials poden jugar males passades. Prop de 2.000 persones havien confirmat a Facebook que assistirien a la manifestació d'ahir a la plaça Catalunya de Barcelona per protestar pel tancament de webs com Megaupload. A l'hora de la veritat, només eren 18. Hi va arribar a haver més periodistes que manifestants.

stats