29/05/2011

Que bonic que és guanyar així

1 min

Gràcies, Pep, per ensenyar-nos a guanyar de la millor manera del món. Merescudament. Justament. Si fins ara, o-le-lé, o-la-là, ser del Barça era el millor que hi havia per als culers, l'era Guardiola és a punt d'aconseguir que ser del Barça sigui el millor que hi ha al món objectivament, de veritat, sense cap mena de dubte, o-le-lé, o-la-là.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Aquest Barça guanya partits amb autoritat futbolística i amb autoritat moral. Gràcies, Pep, per ensenyar-nos a guanyar no de forma heroica i agònica, sinó amb excel·lència i ambició. Els entrenadors rivals han d'admetre que no hi ha color. I tu pots dir que tothom ha vist com heu jugat. A sobre, ens heu donat dues lliçons. Una de coratge, a la roda de premsa en què vas deixar anar allò del " puto amo ", i una de sensibilitat, amb Abidal ahir recollint la Copa.

Ens en devien una i aquests no fallen, perquè Pep Guardiola ha sabut sumar humilitat i treball fins a ser els amos d'Europa. Que sent els bons en actitud i els millors al camp hagin patit una campanya indigna de crispació i de mentides per embrutar la imatge blaugrana és una vergonya històrica, i ni ara que sóc a Wembley cantant " por qué, por qué, por qué " penso que compensi.

I, personalment, gràcies infinites, Pep, per regalar-nos un 5-0 per a la tercera portada de la modesta història d'aquest diari, i una Champions merescudíssima el dia que celebrem sis mesos de vida. Moltes, moltes gràcies .

stats