25/05/2012

RAÜL LLIMÓS

1 min
RAÜL
 LLIMÓS

M'AIXECARÉ RELATIVAMENT d'hora en funció de com hagi anat la nit anterior, perquè hem programat un sopar en un típic asador madrileny i no sé fins quan s'allargarà la nit. Tot depèn com vagi, però calculo llevar-me cap a les deu. Esmorzaré i aniré a veure una estona El món a RAC1 , amb Jordi Basté, que el fa en directe des del CaixaForum també amb motiu de la final de la Copa del Rei entre el FC Barcelona i l'Athletic Club.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Després em prepararé per a una jornada que serà llarga i especial, per a mi i per a tots els barcelonistes. És la meva quarta Copa del Rei, n'he viscut dues com a aficionat i la resta com a periodista. Un cop acabi el programa del Basté traurem el cap per la fanzone , la zona dels aficionats, tant la de l'Athletic com la del Barça. Tinc pensat dinar amb uns familiars que viuen a Madrid, així tindré ocasió de veure els meus cosins. El cafè el faré amb els companys de RAC1, el Joan Maria Pou, el Roger Saperas i la Sònia Gelmà. Així prepararem junts la retransmissió del vespre.

Abans d'anar cap a l'estadi també passarem a veure el Versió RAC1 de Toni Clapés. Com que encara no ens hem distribuït la feina ens hi posarem molt d'hora perquè a les set ja comencem la transmissió. Entrarem amb el Pou, que és a l'estadi Vicente Calderón. Farem tres hores de prèvia per compartir els nervis d'aquest partit tan especial amb els oients i a partir de les deu retansmetrem en directe el partit. Després, segons el resultat, anirem a dormir o el celebrarem amb una altra copa.

stats