13/04/2012

RAÚL SÁNCHEZ

2 min
RAÚL
 SÁNCHEZ

M'AIXECARÉ CAP a les 9, i aniré a córrer una estona, sense haver esmorzat. Com que estic fent paleodieta, seguint una filosofia de vida que agafa coses del paleolític com no menjar just després de llevar-se, m'esperaré per esmorzar. Després de córrer, em dutxaré i aniré cap a l'Hotel Bagués, on hi ha el restaurant. Segur que ja hi haurà gent a la cuina i haurà arribat matèria prima, per tant em dedicaré a controlar-ho una mica tot i deixar a punt totes les coses de la Barcelona Restaurant Week, tot i que ja fa dies que hi estem treballant. Al migdia ja comencem a servir el menú que hem preparat per a aquesta ocasió. De primer es pot triar entre una amanida que té enciams, fruites i formatges o un tàrtar de salmó i alvocat; de segon hi ha un lluç al vapor amb puré de patata o si no tenim unes costelles de xai molt bones. Crec que hem preparat un menú molt bo, amb un punt bastant rústic. Per ara ja hi ha algunes reserves però l'experiència d'altres anys ens diu que la cosa s'anima molt a partir del segon dia. Jo no dinaré fins més tard. Amb el tema de la paleodieta menjo quan tinc gana i normalment és cap a les 4, quan s'acaba el servei i hi ha pausa. Després em quedaré a l'hotel fent feina i preparant el servei de la nit. És molt probable que em quedi una estoneta al principi del sopar, per veure les primeres taules i deixar-ho tot rodat. Després aniré a casa a fer-me la maleta perquè marxo a Madrid el cap de setmana. Allà presento el llibre Paleovida , en el qual he col·laborat en algunes receptes amb el psiconeuroimunòleg Carlos Pérez.

stats