22/07/2012

ROGER CASAMAJOR

1 min

AQUEST ESTIU SÍ que faig vacances, però porto un parell d'anys sense poder fer-ne. Van començar fa cosa d'un mes, en acabar les funcions a Madrid de La nostra classe.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Fins ara he fet vida molt normal, a casa meva. M'aixeco als matins i porto els nens a l'escola, faig les tasques de la llar, treballo a l'hort i preparo el dinar. Si em queda temps m'agrada córrer o banyar-me a la piscina. De vegades anem a la platja amb la canalla.

Una de les ambicions de l'estiu és fer un viatge d'un parell de setmanes, amb la família, esclar. Volem fer un volt per Espanya en caravana, però encara no hem decidit ni com ni quan. Potser ens hauria agradat poder viatjar més lluny, però aquest estiu ja no hi ha temps per fer-ho; queda pendent per a unes altres vacances.

De la música no me n'he oblidat, amb Hysteriofunk estem preparant un concert per al setembre. Quan trobem temps assagem junts.

Ara toca gaudir dels dies de vacances que queden, estirant-los el màxim possible. Aquesta vida lenta i tranquil·la em posa de molt bon humor. Les vacances, però, s'acaben a finals d'agost amb els rodatges de la segona temporada de Gran Nord . Una vegada rebut el guió, hauré d'estudiar la meva part, preparar el personatge, assajar i fer proves de vestuari.

stats