10/06/2011

Ramon Folch

1 min
Ramon FoLCH

Em llevaré a les set, com cada dia. Després de passar per la dutxa i esmorzar, m'estaré una horeta posant-me al dia, llegint a la xarxa premsa generalista i especialitzada. Al marge d'un interès personal, es tracta d'u na necessitat laboral: dirigeixo una consultoria ambiental estratègica i cal estar al dia de tot.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Fet això, l'inici de la jornada és important, ja que a les nou del matí tinc una reunió amb el director general d'Energia, Josep Canòs, de cara a la revisió del Pla d'Energia de Catalunya. Hi farem una col·laboració, igual com vam fer amb l'anterior Govern.

Quan torni de la reunió, en tindré una altra, però interna i al despatx mateix. M'haig de trobar amb dos caps de projecte de la consultoria per preparar dues reunions que tenim a Madrid dimarts que ve. L'una és amb Red Eléctrica i l'altra amb la Fundación Entorno. Hem de preparar documentació i alguns detalls més.

Amb tot plegat se me'n va el matí. I encara haig d'aprofitar algunes estones per escriure els articles amb què col·laboro en diferents mitjans. Dinaré a la vora de la feina i en tres quarts d'hora, una hora com a màxim.

A la tarda, com de costum els divendres, tindrem reunions administratives internes del despatx, de programació de la setmana que ve. Cap a les sis, quarts de set plegaré i ja serà el moment de dedicar-me a qüestions personals i familiars.

stats