07/01/2012

Els cromos: Lluís Recoder, Ramon Olivar, Carme Chacón

1 min

LLUÍS RECODER El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, va viure la Cavalcada de Reis de Sant Cugat del Vallès, ciutat on va ser alcalde des del 1999 fins al 2000, des de dalt d'una carrossa i amb un paper força destacat. "He vist la il·lusió dels Reis amb ulls privilegiats", va dir ahir tot cofoi via Twitter.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

RAMON OLIVAR El propietari de l'administració de Loteria 13 de l'Hospitalet de Llobregat, que ahir va repartir 10 milions d'euros amb el segon premi de la rifa de Reis, va haver de repetir diverses vegades l'escena de destapar el cava i ruixar la gent. Les televisions no paraven de demanar-l'hi per fer un directe. Al final, el pobre només deia que volia marxar a casa a gaudir amb la família del dinar de Reis.

CARME CHACÓN Els primers periodistes van començar a arribar ahir al poble d'Olula del Río, a Almeria, per cobrir avui la presentació de la candidatura de Carme Chacón a la secretaria general del PSOE. Entre periodistes i polítics desplaçats, aquest petit poble espera fer l'agost en ple mes de gener. D'entre els catalans hi aniran Dani Fernández i Manuel Bustos, però no José Zaragoza. L'acte, per cert, es farà en un restaurant.

stats