26/02/2011

Resultats a Irlanda Quinze dies claus per al Barça Love of Lesbian

2 min

No és que s'esperi una sorpresa del veredicte dels electors a Irlanda. El desgast del Fianna Fáil per la crisi econòmica -dimissió del primer ministre, Brian Cowen, inclosa- ho deixa tot en safata per al Fine Gael, amb l'única incògnita del pes dels Verds en l'estranya coalició que es vaticina. El que fa noticiable avui el procés electoral irlandès és que els vots es van emetre ahir i el resultat no es coneixerà fins aquesta nit. Més encara, el primer sondeig es fa públic aquest matí. Quan tots els països de l'entorn tarden entre una hora i mitja i dues hores a donar els primers resultats fiables, a Irlanda necessiten prop de 24 hores.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

E l conjunt de Pep Guardiola inicia avui a Palma un període de dues setmanes que pot resultar clau per al que queda de temporada, tant pel calendari com per les circumstàncies. És una d'aquelles situacions que permeten a l'entrenador blaugrana ensumar com pot acabar la temporada en funció de la resposta dels seus jugadors. Pel que fa a la Lliga, els blaugranes afronten tres de les cinc visites complicadíssimes que els queden. Vila-real i Madrid a banda, cal dir que al camp del Mallorca només hi ha guanyat un equip en tota la temporada, que no fa falta recordar que és molt difícil jugar al camp del València (2 de març), i que visitar un Sevilla (12 o 13 de març) que ja només és viu a la Lliga no és menys complicat. Enmig d'aquests partits, esclar, toca la tornada de Champions contra l'Arsenal (8 de març), en què els de Guardiola han de remuntar el 2-1 de Londres. I tot plegat amb Xavi, Víctor Valdés i Puyol lesionats i, pel que fa al matx d'avui, Dani Alves sancionat.

E l que ha fet aquesta banda barcelonina els últims dos anys, i la manera com ho remata aquesta nit, té molt mèrit. El grup liderat per Santi Balmes tanca avui a Razzmatazz una gira que va iniciar el 2009, i ho fa amb un tercer concert consecutiu, i un tercer ple seguit, a la sala del Poblenou. No és menyspreable aplegar 6.000 persones en tres dies per oferir-los un repertori més que conegut perquè han sigut invariables en aquests dos anys i perquè concretament a Barcelona s'ha pogut tastar almenys una desena de vegades. I és que de Love of Lesbian se'n valora molt especialment el rendiment dalt de l'escenari.

stats