04/09/2011

Els cromos: Josep Cuní, Josep Lluís Núñez, Irene Rigau, Oriol Pujol, Miquel Iceta

1 min

Josep Cuní ja té nom per al seu nou programa a can Godó: 8 al dia . Els optimistes faran bromes sexuals (però vuit són realment molts) i d'altres hi entreveuen un sorprenent homenatge a La nit al dia de Mònica Terribas, la seva anterior directora.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Josep Lluís Núñez prepara llibre. A mig camí entre les memòries i la biografia autoritzada, Domènec Garcia -el seu fidel cap de premsa al club- recrea els 22 anys de mandat al Barça. Quicir seria un títol comercial, però no és gaire probable.

Irene Rigau va reaccionar a l'ultimàtum del TSJC sobre el català a l'escola en una roda de premsa, i al final va arribar una pregunta habitual, però aquell dia especialment pertinent (o impertinent): " ¿Puede resumirlo en castellano? "

Oriol Pujol té un cognom que pesa molt. Aquest estiu ha estat a Formentera, en un poble anomenat, ves per on, es Pujols. Això és no desconnectar del pujolisme ni per vacances.

Miquel Iceta està encantat de la vida que Joan Ignasi Elena, exalcalde de Vilanova i la Geltrú i un home de pes, sigui qui li disputa la secretaria del PSC. En la intimitat presumeix que un rival així el fa quedar molt més prim a ell a les fotos.

stats